Kies je taal

Leerroutes Taalkit DUTCH vanaf 1 januari beschikbaar voor licentiehouders

Taalkit DUTCHVanaf 1 januari kan iedereen met een licentie op Oefenen.nl gebruik maken van de leerroutes Welcome van Taalkit DUTCH. Hiermee kunnen deelnemers nog steeds op een gestructureerde manier oefenen met de Nederlandse taal.

Accounts ontkoppelen
We ontkoppelen alle Taalkit DUTCH accounts op 1 januari 2018. Deelnemers kunnen nog wel inloggen als vrije gebruiker (niet met meer dan twee tegelijk). De leerroute waar hij op oefende ziet hij niet meer, maar wel zijn resultaten. We verstrekken geen nieuwe inlogcodes voor Taalkit DUTCH meer.

Leerroute in Volgsysteem
Docenten en begeleiders kunnen de leerroutes Welcome klaarzetten via het Volgsysteem. Zie handleiding Volgsysteem – Leerroutes

Schriftelijk materiaal
Het papieren materiaal bestaat uit een Handleiding voor vrijwilligers, materiaal voor de deelnemer en richtlijnen voor een aanpak van twintig weken. Dit is aangevuld met een cursistenboek bij Taalklas.nl 1-12.


Cursistenboek bij Taalklas.nl 1-12:


De website www.taalkitdutch.nl gaat 1 januari 2018 uit lucht.

Maatschappelijk initiatief
Taalkit DUTCH is in 2015 als maatschappelijk initiatief door CINOP en Oefenen.nl speciaal ontwikkeld voor vluchtelingen zonder status (niet-statushouders). Zowel online als offline konden vluchtelingen, vanaf dag één, samen met hun begeleiders, Nederlands leren.
Nu, twee jaar later loopt dit initiatief af. We hebben zo’n 15.560 inlogcodes verstrekt. Een mooi succes!

WordPress Lightbox
Oefenen.nl gebruikt cookies om oefenresultaten bij te houden zodra je inlogt. Ook gebruiken wij google analytics. Lees onze privacy verklaring. Accepteren