Kies je taal

Over ons

Team en bestuur


Team


Sara Panahi

Sara Panahi
Sara houdt zich bezig met de online content op onze social media kanalen en website. Zij kijkt hoe ze de online kanalen effectief kan inzetten om Oefenen.nl nog meer zichtbaar te maken. Alles met als doel om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de oefenprogramma’s van Oefenen.nl. Sara studeerde European Studies en Interculturele communicatie. 
E-mail: s.panahi@oefenen.nl
Telefoon: 070 762 2 762
LinkedIn

Lies Petersen
Lies PetersenOm onze oefenprogramma’s meer bekendheid te geven, ontwikkelt Lies (online) campagnes voor nieuwe programma’s. Met als doel het aantal gebruikers van Oefenen.nl nog meer te verhogen. En zij adviseert over marketing en communicatie. Lies studeerde Media en Educatie en werkte als marketing communicatieadviseur voor maatschappelijk relevante organisaties.
E-mail: l.petersen@oefenen.nl
Telefoon: 06 14 41 48 63 
LinkedIn

Emmy Rijsdijk
Emmy RijsdijkEmmy is Kwartiermaker Bibliotheken en een fan van Oefenen.nl. Vanuit haar netwerk in de sector is ze altijd op zoek naar verbeteringen, mogelijkheden en ideeën waarmee bibliotheken nog makkelijker de weg naar de programma’s weten te vinden. Emmy heeft een achtergrond als cultwetenschapper en heeft sinds 2008 voor verschillende bibliotheken gewerkt aan    educatief en cultureel aanbod voor volwassenen.
E-mail: e.rijsdijk@oefenen.nl
Telefoon: 06 19 57 37 34
LinkedIn


Jomi Ririmasse
Jomi RirimasseKlanten die meer willen weten over licenties van Oefenen.nl kunnen terecht bij Jomi. Jomi werkt ruim tien jaar bij Oefenen.nl en kan daardoor goed meedenken met onze klanten. Zij is verantwoordelijk voor de financiële administratie en ondersteunt in de communicatie. Zij is op vele manieren betrokken bij lopende projecten.
Jomi volgde de opleiding International Business and Language in Rotterdam.  
E-mail: j.ririmasse@oefenen.nl
telefoon: 070 762 2 763 | 06 57 19 43  51
LinkedIn


Anne-Lies Schrijvers
Anne-Lies SchrijversAnne-Lies is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de portal Oefenen.nl. Zij is betrokken bij alle projecten waarbij we digitaal oefenmateriaal voor Oefenen.nl ontwikkelen. Daarnaast stuurt ze projecten aan voor nieuwe programma’s, zoals eerder Klik & Tik en Taalklas.nl. Al vanaf het begin in 2003 werkt Anne-Lies bij ons. Anne-Lies studeerde Televisiejournalistiek en Tekst en Communicatie in Tilburg. Zij maakte tv-porogramma's voor T36/TV Maastricht, Achmea en Fontys Hogeschool Tilburg. 
E-mail: a.schrijvers@oefenen.nl
Telefoon: 06 11 39 84 34
LinkedIn


Yvonne Soons

Yvonne SoonsPartners zijn heel belangrijk voor Oefenen.nl. Yvonne kijkt samen met bedrijven hoe we vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen of bedrijfsdoelstellingen duurzaam kunnen samenwerken. Yvonne heeft een achtergrond in marketing en relatiemanagement bij zowel commerciële als maatschappelijke organisaties waardoor ze de taal van beide werelden spreekt en snel ziet waar kansen voor samenwerking kunnen liggen. Naast haar werk bij Oefenen.nl heeft Yvonne een eigen online platform waar ze als ervaringsdeskundige en als Lifecoach andere gescheiden ouders tips en inspiratie geeft.
E-mail: y.soons@oefenen.nl
Telefoon: 06 22 08 63 47
LinkedIn

Esther ValstarEsther
Esther is Officemanager. Zij is het eerste aanspreekpunt voor vragen over accounts en licenties. Daarnaastverzorgt zij de financiële administratie en is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op kantoor zodat alles soepel loopt. Esther heeft een juridische achtergrond.
E-mail: e.valstar@oefenen.nl
Telefoon: 070 762 2 762


Ben Vaske
Ben VaskeVanaf het begin is Ben bij Oefenen.nl en voorganger ETV.nl betrokken. Hij jaagt nieuwe initiatieven en innovaties aan en is eindverantwoordelijk. Zo is hij initiatiefnemer van succesvolle oefenprogramma’s als Lees en Schrijf! en Klik & Tik en hij initieerde Oefenen.nl. Na zijn studie Nederlandse Taal & Letterkunde werkte hij als docent en coördinator onderwijs in het beroepsonderwijs en als projectmanager van (inter)nationale projecten. Hij was (co)auteur van diverse lesmethoden Nederlands/communicatieve vaardigheden voor het mbo. Hij publiceert over online leren en laagopgeleiden.
Ben is ook secretaris van het bestuur, ambassadeur voor Nederland voor EPALE en bestuurslid van Learn for Life.

E-mail: b.vaske@oefenen.nl
Telefoon: 070 762 2 762
LinkedIn 

Huub Winninghoff
Huub Winninghof
Wat doe jij daar?' 'Ik hang hier.' 'Hangen? Maar dat kan toch niet?' 'Nee', zei de egel. 'En toch hang ik.' 'Hang je aan een draadje?' vroeg de eekhoorn. 'Nee. Aan niets.' 'Zit je op iets onzichtbaars'?' 'Nee. Ik hang.' Hij zweeg even en zei toen: 'Maar ik heb er ook heel lang over nagedacht.'
(Toon Tellegen: Bijna iedereen kon omvallen).
Huub is adviseur.
E-mail: h.winninghoff@oefenen.nl

Bestuur

Philip Geelkerken
PhilipPhilip Geelkerken is directeur/bestuurder van het CAOP in Den Haag, een kenniscentrum voor arbeidsverhoudingen in de publieke sector. Hij is voorzitter van algemeen bestuur van BOOR in Rotterdam, voorzitter Raad van Toezicht na de Stichting Haagse Scholen en lid van de Raad van Toezicht van de Rijksdienst van het Wegverkeer (RDW). Hij studeerde rechten in Leiden. Philip Geelkerken is voorzitter van het bestuur.

Rashid Azimullah
Rashid Azimullah
Rashid Leonard Azimullah 
(RAAD Consultancy) is executive coach/business counselor, extern vertrouwenspersoon en bestuurder. Hij is lid van het Stichtingsbestuur Amerpodia (de Rode Hoed, het Compagnietheater, De Nieuwe Liefde,Felix Meritis), docent NVTZ. Rashid is bedrijfskundig econoom met een 25-jarige (internationale) carrière in de zakelijke dienstverlening. Rashid slaat een brugtussen hedendaagse kennis en oude wijsheid tradities. Hij is auteur van het boek Gebakken Cloud; omgaan met een unheimisch gevoel en coauteur van het boek Goede RAAD voor Commissarissen

Anke van Kampen
AnkeAnke van Kampen heeft jarenlange ervaring als politicus, wethouder (Den Haag), bestuurder, lid van de Raad van Toezicht van instellingen (o.a. SLO en ROC Mondriaan), als lid of voorzitter van adviescommissies en als directielid van een gespecialiseerd adviesbureau (Sardes). Daarnaast is zij opgeleid als mediator. Zij studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Leiden.

Edith Snoeij
EdithEdith Snoeij is bestuurder/toezichthouder. Zij vervult een aantal bestuurlijke en toezichthoudende functies. Zij is lid van de RvC van pensioenuitvoerder APG, voorzitter van een tweetal raden van toezicht van pensioenfondsen en heeft ook zitting in een pensioenfondsbestuur. Voorts is zij vice-voorzitter van het Huis voor Klokkenluiders. Voorheen heeft zij bij de FNV gewerkt, laatstelijk als voorzitter van abvakabo FNV.

Vacature penningmeester met affiniteit met de bibliotheeksector

v4.1