Kies je taal

Over ons

Team en bestuur


Team

Trisha de JongeTrisha de Jonge
Trisha zorgt voor het reilen en zeilen op kantoor en is het eerste aanspreekpunt voor Oefenen.nl. Zij is verantwoordelijk voor de backoffice. Daarnaast ondersteunt ze in de communicatie en financiële administratie. Tevens ondersteunt zij projecten. 
Trisha heeft werkervaring opgedaan in commerciële functies en voorheen werkte ze als assistente in de Tweede Kamer.
E-mail: t.dejonge@oefenen.nl
Telefoon: 070 762 2 762

Lies PetersenLies Petersen
Om onze oefenprogramma’s meer bekendheid te geven, ontwikkelt Lies (online) campagnes voor nieuwe programma’s. Met als doel het aantal gebruikers van Oefenen.nl nog meer te verhogen. En zij adviseert over marketing en communicatie. Lies studeerde Media en Educatie en werkte als marketing communicatieadviseur voor maatschappelijk relevante organisaties. 
E-mail: l.petersen@oefenen.nl 
Telefoon: 070 762 2 762 | 06 14 41 48 63
LinkedIn

Jomi Ririmasse
Jomi RirimasseKlanten die meer willen weten over licenties van Oefenen.nl kunnen terecht bij Jomi. Jomi werkt ruim tien jaar bij Oefenen.nl en kan daardoor goed meedenken met onze klanten. Zij is verantwoordelijk voor de financiële administratie en ondersteunt in de communicatie. Zij is op vele manieren betrokken bij lopende projecten.
Jomi volgde de opleiding International Business and Language in Rotterdam.  
e-mail: j.ririmasse@oefenen.nl 
telefoon: 070 762 2 763 | 06 57 19 43  51
LinkedIn

Anne-Lies Schrijvers
Anne-Lies SchrijversAnne-Lies is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de portal Oefenen.nl. Zij is betrokken bij alle projecten waarbij we digitaal oefenmateriaal voor Oefenen.nl ontwikkelen. Daarnaast stuurt ze projecten aan voor nieuwe programma’s, zoals eerder Klik & Tik en Taalklas.nl. Al vanaf het begin in 2003 werkt Anne-Lies bij ons. 
Anne-Lies studeerde Televisiejournalistiek en Tekst en Communicatie in Tilburg. Ze maakte tv-programma's voor T36/TV Maastricht, Achmea en Fontys Hogeschool Tilburg.
E-mail: a.schrijvers@oefenen.nl
Telefoon: 06 11 39 84 34
LinkedIn

Yvonne Soons

Yvonne Soons
Partners zijn heel belangrijk voor Oefenen.nl. Yvonne kijkt samen met bedrijven hoe we vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen of bedrijfsdoelstellingen duurzaam kunnen samenwerken. Yvonne heeft een achtergrond in marketing en relatiemanagement bij zowel commerciële als maatschappelijke organisaties waardoor ze de taal van beide werelden spreekt en snel ziet waar kansen voor samenwerking kunnen liggen. Naast haar werk bij Oefenen.nl heeft Yvonne een eigen online platform waar ze als ervaringsdeskundige en als Lifecoach andere gescheiden ouders tips en inspiratie geeft.
E-mail: y.soons@oefenen.nl
Telefoon: 06 22 08 63 47
LinkedIn

Ben Vaske
Ben VaskeVanaf het begin is Ben bij Oefenen.nl en voorganger ETV.nl betrokken. Hij jaagt nieuwe initiatieven en innovaties en het team aan. Zo is hij initiatiefnemer van succesvolle oefenprogramma’s als Lees en Schrijf! en Klik & Tik en hij initieerde Oefenen.nl. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen.
Van huis uit is Ben Neerlandicus. Na zijn studie werkte hij als docent en coördinator onderwijs in het beroepsonderwijs en als projectmanager van (inter)nationale projecten. Hij was (co)auteur van diverse lesmethoden Nederlands/communicatieve vaardigheden voor het mbo en van Professioneel Presenteren, Sprankelend spreken in de praktijk. Hij publiceert over online leren en laagopgeleiden.
Ben is secretaris van het bestuur en ambassadeur voor Nederland voor EPALE.
E-mail: b.vaske@oefenen.nl
Telefoon: 070 762 2 762
LinkedIn 

Huub Winninghoff
Huub'Wat doe jij daar?' 'Ik hang hier.' 'Hangen? Maar dat kan toch niet?' 'Nee', zei de egel. 'En toch hang ik.' 'Hang je aan een draadje?' vroeg de eekhoorn. 'Nee. Aan niets.' 'Zit je op iets onzichtbaars'?' 'Nee. Ik hang.' Hij zweeg even en zei toen: 'Maar ik heb er ook heel lang over nagedacht.'
(Toon Tellegen: Bijna iedereen kon omvallen).
Huub is adviseur.
E-mail: h.winninghoff@oefenen.nl

Bestuur

Philip Geelkerken
PhilipPhilip Geelkerken is directeur/bestuurder van het CAOP in Den Haag, een kenniscentrum voor arbeidsverhoudingen in de publieke sector. Hij is voorzitter van algemeen bestuur van BOOR in Rotterdam, voorzitter Raad van Toezicht na de Stichting Haagse Scholen en lid van de Raad van Toezicht van de Rijksdienst van het Wegverkeer (RDW). Hij studeerde rechten in Leiden. Philip Geelkerken is voorzitter van het bestuur.

Vincent Hooplot
VincentVincent Hooplot is directeur van Hooplot Associates, een adviesbureau op het gebied van strategie, leiderschap en marketingperformance. Hij is voorzitter van de Raad van Advies van het Surinaams Instituut voor Marketeers en voormalig Global Chief Marketing Officer van Robeco, ING Investment Management en NN Investment Partners. Hij is gecertificeerd Register Marketeer en studeerde Bedrijfskunde in Rotterdam.

Anke van Kampen
AnkeAnke van Kampen heeft jarenlange ervaring als politicus, wethouder (Den Haag), bestuurder, lid van de Raad van Toezicht van instellingen (o.a. SLO en ROC Mondriaan), als lid of voorzitter van adviescommissies en als directielid van een gespecialiseerd adviesbureau (Sardes). Daarnaast is zij opgeleid als mediator. Zij studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Leiden.

Jacques Malschaert
JacquesJacques Malschaert is directeur/bestuurder van Bibliotheekservice Fryslân, een Provinciale Ondersteuningsinstelling (POI) voor bibliotheken. Hij is lid van het algemeen bestuur van Stichting Samenwerkende POI’s (SPN) met de portefeuille Basisvaardigheden. Hij was daarvoor directeur van diverse bibliotheken en andere culturele instellingen. Buiten de bibliotheeksector werkte hij als adviseur/consultant vanuit het adviesbureau BMC. Hij is penningmeester van het bestuur.

Edith Snoeij
EdithEdith Snoeij is bestuurder/toezichthouder. Zij vervult een aantal bestuurlijke en toezichthoudende functies. Zij is lid van de RvC van pensioenuitvoerder APG, voorzitter van een tweetal raden van toezicht van pensioenfondsen en heeft ook zitting in een pensioenfondsbestuur. Voorts is zij vice-voorzitter van het Huis voor Klokkenluiders. Voorheen heeft zij bij de FNV gewerkt, laatstelijk als voorzitter van abvakabo FNV.

v4.1