beste scholen voor gezondheidszorg administratie https://hollandpillen.com/ reanimatie opleiding voor professionals in de gezondheidszorg
 
Kies je taal

Over ons

Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl (voorheen ETV.nl) stelt mensen in staat om digitaal basiskennis en basisvaardigheden op te doen. Om zich te ontwikkelen. Individueel en in eigen tempo. Dit vergroot het zelfvertrouwen en maakt een sterkere participatie in de samenleving mogelijk.

video Oefenen.nl - Wie zijn we

De portal Oefenen.nl
Oefenen.nl is het startpunt voor mensen die interactief aan de slag willen met het verbeteren van hun basisvaardigheden. Op de website oefenen mensen op een informele manier met taal, rekenen, internetten en omgaan met geld. Tegelijkertijd leren deelnemers over thema’s als bijvoorbeeld werk, gezondheid en opvoeding. Bekende programmaseries zijn Klik & Tik, Taalklas.nl en Lees en Schrijf! Bij veel programma’s is een werkboek.

Voor gebruikers thuis is Oefenen.nl gratis. Organisaties werken met een licentie voor Oefenen.nl . Daarmee krijgen ze toegang tot het Volgsysteem, waarmee ze materiaal voor hun gebruikers klaarzetten en hun vorderingen volgen. Ook krijgen ze toegang tot extra materiaal, zoals didactiekfilms, werkbladen en docentenhandleidingen.
Kijk voor meer informatie op de pagina Licenties.

De materialen op Oefenen.nl vormen vaak het belangrijkste non-formele materiaal waarmee geoefend wordt. In het onderwijs zijn de materialen breed inzetbaar: als voorbereiding en ondersteuning, maar ook voor taalonderhoud. Daarnaast leent Oefenen.nl zich uitstekend voor non-formeel leren want het kan overal worden gebruikt en ingezet. Bijvoorbeeld bij bibliotheken, welzijnswerk, sociale werkbedrijven, asielzoekerscentra en vrijwilligersorganisaties. Oefenen.nl-materialen faciliteren ‘blended learning’. Ze dragen bij aan zelfsturing en worden hoog gewaardeerd.

v4.0