Team

Rashid

Rashid Azimullah
Directeur/bestuurder

Rashid is een bedrijfskundig econoom met een 25-jarige (internationale) carrière in de zakelijke dienstverlening. Hij is tevens executive coach en management consultant. Rashid is lid van het Stichtingsbestuur Amerpodia (de Rode Hoed, Het Compagnietheater, De Nieuwe Liefde, Felix Meritis) en docent NVTZ. Hij slaat een brug tussen hedendaagse kennis en oude wijsheid tradities. Rashid is auteur van het boek Gebakken Cloud; omgaan met een unheimisch gevoel en coauteur van het boek Goede RAAD voor Commissarissen.

E-mail: r.azimullah@oefenen.nl
Tel: 070 762 2 762

Esther Valstar
Officemanager

Esther is Officemanager. Zij is het eerste aanspreekpunt voor vragen over accounts en licenties. Daarnaast verzorgt zij de financiële administratie en is ze verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op kantoor zodat alles soepel loopt. Esther heeft een juridische achtergrond.

E-mail: e.valstar@oefenen.nl
Tel: 070 762 2 762

Jomi Ririmasse
Klantrelaties

Klanten die meer willen weten over licenties van Oefenen.nl kunnen terecht bij Jomi. Jomi werkt ruim tien jaar bij Oefenen.nl en kan daardoor goed meedenken met onze klanten. Zij is verantwoordelijk voor de financiële administratie en ondersteunt in de communicatie. Zij is op vele manieren betrokken bij lopende projecten.
Jomi volgde de opleiding International Business and Language in Rotterdam

E-mail: j.ririmasse@oefenen.nl
Tel: 070 762 2 763
06 57 19 43 51

Sara Panahi
Online communicatie

Sara houdt zich bezig met de online content op onze social media kanalen en website. Zij kijkt hoe ze de online kanalen effectief kan inzetten om Oefenen.nl nog meer zichtbaar te maken. Alles met als doel om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de oefenprogramma’s van Oefenen.nl. Sara studeerde European Studies en Interculturele communicatie.

E-mail: s.panahi@oefenen.nl
Tel: 070 762 2 762

Lies Petersen
Corporate communicatie

Om onze oefenprogramma’s meer bekendheid te geven, ontwikkelt Lies (online) campagnes voor nieuwe programma’s. Met als doel het aantal gebruikers van Oefenen.nl nog meer te verhogen. En zij adviseert over marketing en communicatie. Lies studeerde Media en Educatie en werkte als marketing communicatieadviseur voor maatschappelijk relevante organisaties.

E-mail: l.petersen@oefenen.nl
Tel: 06 14 41 48 63

Anne-Lies Schrijvers
Online portal

Anne-Lies is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de portal Oefenen.nl. Zij is betrokken bij alle projecten waarbij we digitaal oefenmateriaal voor Oefenen.nl ontwikkelen. Daarnaast stuurt ze projecten aan voor nieuwe programma’s, zoals eerder Klik & Tik en Taalklas.nl. Al vanaf het begin in 2002 werkt Anne-Lies bij ons. Anne-Lies studeerde Televisiejournalistiek en Tekst & Communicatie in Tilburg. Zij maakte tv-programma’s voor T36/TV Maastricht, Achmea en Fontys Hogeschool Tilburg.

E-mail: a.schrijvers@oefenen.nl
Tel: 06 11 39 84 34

Ben Vaske
Creatief directeur

Vanaf het begin is Ben bij Oefenen.nl en voorganger ETV.nl betrokken. Hij jaagt nieuwe initiatieven en innovaties aan en is inhoudelijk eindverantwoordelijk. Zo is hij initiatiefnemer van succesvolle oefenprogramma’s als Lees en Schrijf! en Klik & Tik en hij initieerde Oefenen.nl. Na zijn studie Nederlandse Taal & Letterkunde werkte hij als docent en coördinator onderwijs in het beroepsonderwijs en als projectmanager van (inter)nationale projecten. Hij was (co)auteur van diverse lesmethoden Nederlands/communicatieve vaardigheden voor het mbo. Hij publiceert over online leren en laagopgeleiden. Ben is ook secretaris van het bestuur, bestuurslid van Learn for Life en voorzitter bestuur a.i. van Stichting Leer Zelf Online.

E-mail: b.vaske@oefenen.nl
Tel: 070 762 2 762

Huub Winninghoff
Adviseur

Wat doe jij daar?’ ‘Ik hang hier.’ ‘Hangen? Maar dat kan toch niet?’ ‘Nee’, zei de egel. ‘En toch hang ik.’ ‘Hang je aan een draadje?’ vroeg de eekhoorn. ‘Nee. Aan niets.’ ‘Zit je op iets onzichtbaars’?’ ‘Nee. Ik hang.’ Hij zweeg even en zei toen: ‘Maar ik heb er ook heel lang over nagedacht.’
(Toon Tellegen: Bijna iedereen kon omvallen).
Huub is adviseur.

E-mail: h.winninghoff@oefenen.nl