Succesverhalen

Wat is de impact van onze oefenprogramma’s op iemands leven? Die vraag stelden wij aan Ramon, Ties, Harm, Naima, Sedika en Mario. Benieuwd naar de succesverhalen? Bekijk de promo.

Bekijk de promo van ‘verhalen in beeld’.

‘Voorheen vond ik rekenen lastig, maar nu gaat het steeds makkelijker.’

Ramon is schoonmaker en in dienst bij IBN. IBN biedt kansen aan mensen die het zonder hun steun niet redden op de arbeidsmarkt. Ramon vertelt als eerste in de reeks ‘mooie verhalen uit de praktijk’ waarom heel veel oefenen hem helpt.

‘Ik voel me nou veel sterker en veel zekerder.’

Ties oefent met Klik & Tik op Oefenen.nl om zijn digitale vaardigheden te verbeteren. Hij vertelt in deze video over zijn hobby, werk en wat hij nu beter kan.

‘Ik ben echt gegroeid in mijn werk!’

Naima is sociaal cultureel werkster en verwijst mensen door naar Bibliotheek AanZet om te oefenen met taalprogramma’s. Zij vertelt ook uit eigen ervaring waarom het belangrijk is om goed Nederlands te begrijpen en te spreken.

‘Vooral het zelfvertrouwen neemt toe’

‘Onze medewerkers krijgen door te oefenen vooral meer zelfvertrouwen. Het zijn kleine stappen, maar het doet heel veel met mensen’, zegt Harm van Zutphen, trainer en adviseur op het gebied van het ontwikkelen van basisvaardigheden bij IBN.

‘Via Oefenen voel ik me zeker in de maatschappij’

Mario woont nog maar kort in Nederland. Hij oefent met Taalklas.nl en Station Nederlands om Nederlands te leren. Bekijk wat hij nu beter kan.

‘Ik kan nu goede sms’jes schrijven’

Sedika is vrijwilligster in een verpleeghuis. Zij leert Nederlands via de Taal+ school van ROC Mondriaan in Den Haag. Sedika oefent met de programma’s Lees en Schrijf! Spelling en grammatica.

Meer verhalen?

Bekijk meer succesverhalen op ons YouTube kanaal.  

Neem contact op

Heb je vragen over onze programma’s? Neem dan contact op.


Heleen van Beek

Officemanager
070 762 2 762
info@oefenen.nl