Succesverhalen

Wat is de impact van onze oefenprogramma’s op iemands leven? Die vraag stelden wij aan Ramon, Ties, Harm en Naima. Benieuwd naar de verhalen? Bekijk de promo.

Bekijk de promo van ‘verhalen in beeld’.

‘Voorheen vond ik rekenen lastig, maar nu gaat het steeds makkelijker.’

Ramon is schoonmaker en in dienst bij IBN. IBN biedt kansen aan mensen die het zonder hun steun niet redden op de arbeidsmarkt. Ramon vertelt als eerste in de reeks ‘mooie verhalen uit de praktijk’ waarom heel veel oefenen hem helpt.

‘Ik voel me nou veel sterker en veel zekerder.’

Ties oefent met Klik & Tik op Oefenen.nl om zijn digitale vaardigheden te verbeteren. Hij vertelt in deze video over zijn hobby, werk en wat hij nu beter kan.

‘Ik ben echt gegroeid in mijn werk!’

Naima is sociaal cultureel werkster en verwijst mensen door naar Bibliotheek AanZet om te oefenen met taalprogramma’s. Zij vertelt ook uit eigen ervaring waarom het belangrijk is om goed Nederlands te begrijpen en te spreken.

‘Vooral het zelfvertrouwen neemt toe’

‘Onze medewerkers krijgen door te oefenen vooral meer zelfvertrouwen. Het zijn kleine stappen, maar het doet heel veel met mensen’, zegt Harm van Zutphen, trainer en adviseur op het gebied van het ontwikkelen van basisvaardigheden bij IBN.

Neem contact op

Heb je vragen over onze oefenprogramma’s? Of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op.

Esther Valstar
Officemanager
070 762 2 762
e.valstar@oefenen.nl