>>Webinars
Webinars2020-02-10T16:29:59+01:00

Webinars

Wil jij handige tips over het gebruik van Oefenen.nl? Met uitleg over het Volgsysteem, de programma’s en extra materiaal? Wil je weten hoe je leerroutes klaarzet? Of hoe je bepaalde groepen het best kunt begeleiden of werven? En extra tips om nog meer uit Oefenen.nl te halen? Volg onze gratis webinars. Je volgt het webinar in je eigen omgeving via je computer, tablet of smartphone.

Webinars

Webinars

Neem contact op

Meer weten over webinars? Neem dan contact op.

WordPress Lightbox
Oefenen.nl gebruikt cookies om oefenresultaten bij te houden zodra je inlogt. Ook gebruiken wij google analytics. Lees onze privacy verklaring. Accepteren