Kies je taal
 

Licentie voor organisaties

Organisaties kunnen Oefenen.nl vanaf 2012 niet meer gratis gebruiken. Een organisatie die met groepen (cursisten, medewerkers, cliënten) op Oefenen.nl wil werken, sluit een licentie af bij Stichting Expertisecentrum ETV.nl.

ETV.nl Academy

Mensen die zelfstandig vanuit huis willen oefenen, kunnen dat altijd zonder kosten. Zij worden automatisch lid van de ETV.nl Academy en hoeven daar verder niets voor te doen.

Professioneel Account
Voor organisaties die willen werken met groepen en om deelnemers/medewerkers te kunnen begeleiden is een licentie op het Professioneel Account nodig. U kunt hen dan begeleiden en volgen. U kunt bijvoorbeeld zelf materialen voor hen klaarzetten, maar u heeft ook toegang tot ondersteunend materiaal. Kosten daarvoor zijn afhankelijk van de grootte van de organisatie.

Professioneel Plus Account
Organisaties die verdergaande wensen hebben, kunnen een licentie op maat kopen. Dat is het Professioneel Plus Account. Met losse opties, zoals het toevoegen van eigen materialen, stellen organisaties zo een pakket samen dat helemaal past bij hoe ze het materiaal willen inzetten.

Meer weten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat een professioneel account kost voor uw organisatie? Stuur ons een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.