Kies je taal
 

Licentie voor organisaties


Biedt uw leerlingen, deelnemers of medewerkers de kans om te oefenen en blijf zelf op de hoogte met een Professioneel Account op Oefenen.nl.

Materiaal klaarzetten en deelnemers volgen
Uw leerlingen en deelnemers oefenen met bestaande en nieuwe materialen zoals Taalklas.nl, Taalklas.nl Plus, alle Lees en Schrijf!-programma's en de Klik & Tik-programma's. U kunt zelf oefenmaterialen voor hen klaarzetten en u houdt hun vorderingen bij in een eenvoudig volgsysteem. Daarnaast heeft u toegang tot veel extra materiaal, zoals handleidingen, aanvullende oefeningen en werkbladen. Groot voordeel is dat uw leerlingen en deelnemers ook thuis met het materiaal aan de slag kunnen.

Professioneel Account
Het tarief bedraagt € 200,- per 10 gebruikers (excl. BTW). Een licentie is persoonsgebonden. Licentiehouders krijgen 30% korting op de volgende vier Lees en Schrijf!-werkboeken (bij minimale afname van 10 werkboeken en afhankelijk van het aantal licenties) zolang de voorraad strekt: Lees en Schrijf!, Lees en Schrijf! Taal op je werk, Lees en Schrijf! Geld en rekenen en Lees en Schrijf! Gezondheid. Om werkboeken te bestellen kunt u een mail sturen naar expertisecentrum@etv.nl met uw naam, organisatie, licentienummer, aflever- en factuuradres en aantal werkboeken. U kunt ook telefonisch uw bestelling doorgeven via (070) 762 2 762.


Op maat: Professioneel Plus Account
Een Account op maat is interessant als u bijvoorbeeld leerroutes wilt samenstellen, bewerken en bewaren, als u eigen materialen wilt toevoegen of nieuwe online oefeningen wilt ontwikkelen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden en kosten van een Professioneel Plus Account.?Het tarief bedraagt € 300,- per 10 gebruikers (excl. BTW) plus eenmalige kosten voor de door u gewenste functionaliteiten. Een licentie is persoonsgebonden.

Meer weten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat een professioneel account kost voor uw organisatie? Stuur ons een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.