Kies je taal
 

Licentie voor organisaties


Biedt uw leerlingen, deelnemers of medewerkers de kans om te oefenen en blijf zelf op de hoogte met een Professioneel Plus Account op Oefenen.nl.

Materiaal klaarzetten en deelnemers volgen
Uw leerlingen en deelnemers oefenen met bestaande en nieuwe materialen zoals Taalklas.nl, Taalklas.nl Plus, alle Lees en Schrijf!-programma's en de Klik & Tik-programma's. U kunt zelf oefenmaterialen voor hen klaarzetten en u houdt hun vorderingen bij in een eenvoudig volgsysteem. Daarnaast heeft u toegang tot veel extra materiaal, zoals handleidingen, aanvullende oefeningen en werkbladen. Groot voordeel is dat uw leerlingen en deelnemers ook thuis met het materiaal aan de slag kunnen.

Bekijk demo

Professioneel Plus Account
Een Professioneel Plus Account biedt u de mogelijkheid om zelf leerroutes samen te stellen, te bewerken en bewaren. U kunt eigen materialen toevoegen. Ook kunt u gebruik maken van bestaande leerroutes, zoals de leerroute 'Digitale Vaardigheden'.

Tarief
Het tarief is € 300,- per 10 gebruikers (excl. BTW) per kalenderjaar of per schooljaar. Een licentie is persoonsgebonden. Onder voorwaarden zoals een aanzienlijk aantal gebruikers, is een korting mogelijk.
Licentiehouders ontvangen 30% korting op Lees en Schrijf!-werkboeken, deel 1 t/m 4.
Er zijn diverse arrangementen of combinaties mogelijk om Oefenen.nl in te zetten. Klik hier voor het gehele aanbod.

Meer weten
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u licenties bestellen? Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel (070) 762 2 762.